De ontwerpgesprekken van het appartementengebouw ‘Kop van Parijsch’ zijn in volle gang. Er hebben inmiddels al diverse gesprekken plaatsgevonden tussen de kopers en de architect. De kopers waren allemaal positief verrast in hoeverre zij hun appartement kunnen aanpassen. Eén koper vertelde: “Ik heb al vier nieuwbouwwoningen gekocht en dit is voor het eerst dat ik op deze manier mee kan denken om het nog mooier en persoonlijker voor ons te krijgen.” De nieuwe aanstaande bewoners mogen bijvoorbeeld kiezen waar de keuken geplaatst wordt. Daarvoor zijn een aantal kopers bij keukenshowrooms langs geweest, zodat zij alvast kunnen oriënteren op de plek waar hun keuken komt te staan en of de keuken van hun wens, wel zal passen.

Op de begane grond komt in de commerciële ruimte een verloskundige praktijk. Die kan, net als de nieuwe bewoners van het complex, de eigen inrichting bepalen!

Momenteel is bouwnummer 13 nog vrij, een penthouse met een woonoppervlakte van 136 m2 en een buitenruimte van maar liefst 88 m2! Daarnaast is bouwnummer 6 ook nog beschikbaar, dit is een appartement op de 1e verdieping met een woonoppervlakte van 138 m2 en een buitenruimte van 41 m2.