Geef uw woonwensen door!

BLAUW architecten uit Utrecht is de architect van dit plan. Inmiddels zijn er diverse ontwerpen van het appartementengebouw gemaakt. Het aantal appartementen dat uiteindelijk in verkoop gaat is afhankelijk van uw woonwensen. Hoeveel woonoppervlakte wenst u bijvoorbeeld in uw toekomstige appartement? Middels de woonwens enquête vragen wij u om met ons mee te denken. Op basis hiervan zullen wij samen met BLAUW architecten en de rest van het team het appartementengebouw definitief maken en richting start verkoop brengen.

De website zal de komende maanden steeds meer aangevuld worden met nieuwe informatie. Zo is er onlangs een interactieve woonconfigurator toegevoegd. Door hier op te klikken krijgt u een beter beeld van het huidige ontwerp en welke variëteit er allemaal mogelijk is met het aantal type appartementen.

Voor de verdere uitwerking van het appartementengebouw duiken wij graag wat meer de diepte in. Wij zijn erg benieuwd naar uw wensen voor onder andere de inspiratieplattegronden en de afwerking van de appartementen. Daarnaast horen wij graag uw wensen voor de deelauto die onderdeel van het plan zal worden.

Om deze reden hebben wij voor u een woonwens enquête opgesteld. Deze kunt u bereiken middels Uw account.

U dient éénmalig uw account te verifiëren, op deze manier kunt u altijd uw gegevens op een later moment aanpassen. Wanneer u de enquête heeft ingevuld wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de verdere voortgang van Kop van Parijsch.