Als koper bepaalt u toch zeker zelf hoe u woont?

Een nieuwbouwappartement is vaak de grootste aankoop in het leven. Dan is het toch gek dat u, als koper, weinig inspraak hebt over hoe uw appartement eruit komt te zien. Bij een gemiddeld nieuwbouwproject mag u misschien zelf de tegels voor de keuken en badkamer bepalen. En als u geluk hebt kunt u kiezen voor wel of geen schuifpui, maar hier houdt het dan meestal op. Wij bewijzen met Wonen à la Carte dat dit ook anders én leuker kan. Onder de noemer ‘Mede Opdrachtgeverschap’ (MO) bepaalt u als koper zelf samen met de architect hoe uw droomappartement eruit komt te zien.

De naam zegt het al: met Mede Opdrachtgeverschap heeft u maximale inspraak over uw droomappartement. Uiteraard binnen de randvoorwaarden van de locatie. U zit samen met onze woonconsulent en de architect aan de ontwerptafel. U hoeft zich geen zorgen te maken over allerlei vergunningen en ingewikkelde processen. Dat regelwerk nemen wij uit handen. U hoeft alleen maar te bedenken wat u wilt. Hoe leuk is dat?

Hoe wilt u wonen?

MO biedt ongekend veel mogelijkheden. Misschien wilt u wel een werkkamer, een grotere slaapkamer, een tweede toilet of de keuken op een andere plek in de woning. Of wilt u graag een hobbykamer waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan.

Lastig? Welnee, we doen het zo:

U wordt als potentiële koper van begin tot eind professioneel begeleid. We doorlopen samen vier stappen:

  1. Kies uw plek om te wonen. Krijgt u het gewenste bouwnummer toegewezen, dan kunt u vrijblijvend een optie nemen en volgt een introductiegesprek met onze woonconsulent. Wilt u tot aankoop overgaan? Dan tekent u een reserveringsovereenkomst, waarmee u uw keuze veiligstelt.
  1. Ontwerp uw eigen droomappartement. Voor veel mensen het leukste onderdeel. U gaat nu samen met onze woonconsulent en de architect aan tafel. Om u op weg te helpen presenteren we vooraf één of meer inspiratieplattegronden. Vanuit deze ontwerpen tekenen we stap voor stap uw droomappartement. Op basis hiervan ontvangt u een prijsopgave. Door vanuit inspiratieplattegronden te werken, ontstaat er bovendien een mooi geheel tussen de verschillende ontwerpen. Op deze manier komen alle appartementen maximaal tot hun recht en creëren we samen een prachtig appartementengebouw.
  2. Bevestig uw keuzes. Wanneer u akkoord bent met het ontwerp en de prijsopgave, dan leggen we dit samen met de aankoop vast in een koop- en aannemingsovereenkomst. Het bouwen kan beginnen.
  3. Woon met plezier. Dit hoeven we verder niet uit te leggen, toch? U wordt nauw betrokken bij de voortgang van de bouw. Uw droomappartement wordt steeds meer werkelijkheid. Dat wordt straks genieten!
Meer woongeluk

MO draagt bij aan meer woongeluk. Niet alleen omdat de woning helemaal is afgestemd op uw woonwensen, maar ook omdat MO bijdraagt aan een leukere buurt. Doordat kopers en de omgeving al in een vroeg stadium bij de bouwplannen betrokken worden, is er meer saamhorigheid. Dit wordt verder versterkt, doordat Wonen à la Carte de nieuwe bewoners vroegtijdig met elkaar in contact brengt. Uit deze contacten ontstaan bovendien de leukste (woon)ideeën. U ontdekt mogelijkheden waar u misschien zelf nog niet aan had gedacht. Zo krijgt uw droomappartement steeds meer ‘vorm’ en bouwen jullie samen aan een fijne buurt om te wonen.

Wilt u ook zelf bepalen hoe u woont in Kop van Parijsch? Maak een account aan en laat uw woonwensen achter!